Οι πρώτες αντιδράσεις για τον Ξυδάκη και τη... δραχμή
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Ξυδάκη για την επαναφορά της συζήτησης για την δραχμή.
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter, αφήνει αιχμές τόσο στην κυβέρνηση όσο και για τον ίδιο τον κ. Ξυδάκη.
«Στρώνει χαλί δραχμής η Κυβέρνηση δια του κ. Ξυδάκη; Τι συμβαίνει; Που το πάνε; Τι σχεδιάζουν;», έγραψε χαρακτηριστικά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κουμουτσάκος.
Στο ίδιο ύφος και η αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπρoσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος και αυτός με ανάρτηση στο Twitter, άσκησε δριμεία κριτική στον Νίκο Ξυδάκη.
«Οι δηλώσεις του κ.Ξυδάκη περί δραχμής είναι απολύτως προκλητικές και επικίνδυνες. Μία απάντηση: Μην τολμήσετε!».
Ένταση στα Εξάρχεια τη νύχτα - Συγκρούσεις με ΜΑΤ και ρίψη μολότοφ και χημικών
07:14
ΤΟ ΑΙ, Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ DATA CENTERS: Παπαστεργίου στο CNN Greece: Έρχονται όρια στη χρήση των κοινωνικών δικτύων από ανήλικους
07:05
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Δεκεμβρίου)
06:30