Ένταση με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή (vid)
Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με συνέπεια την αποχώρηση των χρυσαυγιτών όταν ο Νίκος Βούτσης του έκλεισε το μικρόφωνο, λόγω υπέρβασης του χρόνου.
«Κάποιοι επιθυμούν να αποκρύψουν συγκεκριμένα στοιχεία», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση εκτός ο μικροφώνου ο Ηλίας Κασιδιάρης που δέχθηκε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τους ομοϊδεάτες του μετά την αποχώρησή τους από τη συζήτηση.
«Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα», σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κατηγορώντας το νεοναζιστικό μόρφωμα για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων. «Εμείς τηρούμε τη δημοκρατία κατά 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται», σχολίασε ο Νίκος Βούτσης.
Νέος γύρος αντιπαράθεσης προκλήθηκε και λίγο αργότερα, όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος κάλεσε τα κόμματα της συμπολίτευσης να αναλογιστούν πού οδηγεί η τυφλή αυτή ομηρία μίσους και η προσπάθεια απόδοσης ποινικών ευθυνών. Οι εναπομείναντες στην αίθουσα χρυσαυγίτες άρχισαν να φωνάζουν με τον Γιάννη Κουτσούκο να απαντά: «Τράβα ρε φασίστα, έχετε χάρη που δεν σας έχουν μέσα».
Νιγηρία: Τουλάχιστον εννέα νεκροί από κατάρρευση κτηρίου στο Λάγκος
19:22
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το διήμερο 27 και 28 Ιουνίου στο Χαλάνδρι, λόγω εργασιών
19:14
«Γιατί δεν χρησιμοποιούμε πυρηνικά»: Πιέσεις σε Πούτιν για συντριπτικά χτυπήματα στην Ουκρανία
19:03
Το Ιράν παραβίασε την συμφωνία με την επίθεση σε πλοία στο Ορμούζ λέει ο Τραμπ
18:57