ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή (vid)

Ένταση με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή (vid)

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με συνέπεια την αποχώρηση των χρυσαυγιτών όταν ο Νίκος Βούτσης του έκλεισε το μικρόφωνο, λόγω υπέρβασης του χρόνου.

«Κάποιοι επιθυμούν να αποκρύψουν συγκεκριμένα στοιχεία», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση εκτός ο μικροφώνου ο Ηλίας Κασιδιάρης που δέχθηκε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τους ομοϊδεάτες του μετά την αποχώρησή τους από τη συζήτηση.

«Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα», σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κατηγορώντας το νεοναζιστικό μόρφωμα για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων. «Εμείς τηρούμε τη δημοκρατία κατά 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται», σχολίασε ο Νίκος Βούτσης.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης προκλήθηκε και λίγο αργότερα, όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος κάλεσε τα κόμματα της συμπολίτευσης να αναλογιστούν πού οδηγεί η τυφλή αυτή ομηρία μίσους και η προσπάθεια απόδοσης ποινικών ευθυνών. Οι εναπομείναντες στην αίθουσα χρυσαυγίτες άρχισαν να φωνάζουν με τον Γιάννη Κουτσούκο να απαντά: «Τράβα ρε φασίστα, έχετε χάρη που δεν σας έχουν μέσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ