Η αιχμηρή ανακοίνωση του Ποταμιού για την ανεξαρτητοποίηση Μπαργιώτα
Με μία αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει το Ποτάμι την αποχώρηση του πρώην βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, κάνοντας λόγο για παλαιοκομματικά κόλπα.
«Κάποιοι πρόλαβαν σε λίγο χρόνο να κάνουν την πολιτική επάγγελμα αντιγράφοντας όλα τα κόλπα του παλιού συστήματος. Και στο άγχος τους, μην κλείσουν οι θέσεις στα ψηφοδέλτια στα καινούργια τους κόμματα, ανεξαρτητοποιούνται βιαστικά και δηλώνουν πρόθυμοι. Δίχως ποτέ να έχουν εκφράσει οποιαδήποτε διαφωνία, εγκαταλείπουν το Ποτάμι με την πρωτοφανή στα χρονικά δικαιολογία ότι δεν μπορούν να μετέχουν σε κάτι μικρό», αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.
«Όσο για το “μεγάλο” που τους καλεί και τους περιμένει, μια μονάδα παραπάνω στις δημοσκοπήσεις ήταν αρκετή για να δείξει τον γνωστό, παλιό αλαζονικό του εαυτό. Ο παλαιοκομματισμός δεύτερη φύση τους και ο προοδευτισμός σημαία ευκαιρίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού, αφήνοντας αιχμές για το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram, Πάβελ Ντούροφ - Τι ερευνούν οι ρωσικές αρχές
08:49
Στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν για την τέταρτη επέτειο από την εισβολή της Ρωσίας
08:39
Νεκρός ηλικιωμένος στον Κηφισό: Έπεσε στο κενό από πεζογέφυρα και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό (vid)
08:33
Αίγιο: Στον ανακριτή ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους - Εκτός κινδύνου οι τραυματίες
08:33