Νέα ερώτηση Αδ. Γεωργιάδη για το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στο Παρίσι
Επιμένει η ΝΔ στο θέμα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέτει νέα ερώτηση στη Βουλή ζητώντας απαντήσεις για τη συμφωνία του ΟΔΔΗΧ με την τράπεζα Rothschild.
Στην ερώτηση του, που συνοδεύεται από αίτηση κατάθεσης εγγράφων και απευθύνεται στον υπουργό Οικονομικών ζητά να πληροφορηθεί με ποια διαδικασία ο ΟΔΔΗΧ αποφάσισε, μόλις 48 ώρες μετά το κυβερνητικό αίτημα, την επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας και όχι κάποιας άλλης.
Ζητά ακόμη ενημέρωση για το εάν ο ΟΔΔΗΧ απευθύνθηκε σε άλλες τράπεζες για ανταγωνιστικές προσφορές, δεδομένου ότι προφανώς η συμφωνία θα προβλέπει κάποιου είδους αμοιβή, αν απαιτείται σχετικός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός και πότε αναμένεται να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αιτείται ακόμη, την κατάθεση του σχεδίου συμβάσεως που έχει καταρτίσει ο ΟΔΔΗΧ, των προσφορών που κατατέθηκαν από άλλες τράπεζες και των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΟΔΔΗΧ κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η επιλογή της τράπεζας Rothschild.
Μελάνια Τραμπ: «Δεν είχα καμία σχέση με τον Επστάιν και δεν με σύστησε στον Ντόναλντ Τραμπ»
21:54
Λίβανος: Πάνω από 300 νεκροί και 1.150 τραυματίες σε 24 ώρες - Ψάχνουν επιζώντες στα συντρίμμια
21:45
Στενά του Ορμούζ: Παραμένει εύθραυστη η κατάσταση παρά την εκεχειρία
21:36
Χεζμπολάχ: «Όχι σε διαπραγμάτευση με το Ισραήλ χωρίς κατάπαυση πυρός»
21:27