ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση της ΝΔ στον Τσίπρα με τις «ροζ αποχρώσεις»

Η απάντηση της ΝΔ στον Τσίπρα με τις «ροζ αποχρώσεις»
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα που ο ίδιος προκάλεσε... και ότι τα σενάρια του Grexit επανέρχονται.

«Ο κ. Τσίπρας έχει ένα μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του. Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του.

Ταυτόχρονα επιτίθεται στους “κακούς δανειστές” και στην Αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν.

Την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται.Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας άλλη μια κυβίστηση ... μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Όσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της για την ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ