ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τόσκας «αδειάζει» τον Φίλη για τον εξάψαλμο στον Τσίπρα

Ο Τόσκας «αδειάζει» τον Φίλη για τον εξάψαλμο στον Τσίπρα
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για λανθασμένο «δεοντολογικά» σχόλιο.

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες και γι' αυτό δεν θεωρώ δεοντολογικά σωστό το σχόλιο του Φίλη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση» και τόνισε πως «το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι θετικό και πολύ σύντομα θα πετύχουμε και την ποσοτική χαλάρωση».

Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσόκας υπογράμμισε πως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκφράζει τους πιο σκληρούς και συντηρητικούς στην Ευρώπη και προσέθεσε πως προκαλεί απορία που κάποιοι εντός Ελλάδας όπως ο κ. Μητσοτάκης είναι οι κυριότεροι σύμμαχοι της πολιτικής Σόιμπλε.

Σχολιάζοντας την υπερ-δημοσκόπηση που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοκοπικών εταιρειών και δίνει μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία τόνισε πως τα αποτελέσματά τους δεν είναι τόσο σίγουρα.

«Είκοσι επτά αστυνομικοί με εμπειρία θα τοποθετηθούν σε χωριά που δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη. Ο αστυνομικός θα μεσολαβεί μεταξύ του απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος και του πολίτη και θα επιλύει προβλήματα, θα βεβαιώνει απλά δημόσια έγγραφα για να μην χρειάζεται να μετακινείται ο πολίτης», είπε μιλώντας για τον θεσμό του τοπικού αστυνομικού, τονίζοντας πως δημιουργείται για τη διευκόλυνση του πολίτη σε απομακρυσμένες περιοχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ