Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Μοσκοβισί – Τετ α τετ αστραπή με τον Αν. Σαμαρά
Με τον επίτροπο νομισματικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, είχε συνάντηση, στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μετά τη συνάντηση, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση και πρόσθεσαν: «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση διάρκειας 15 λεπτών στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».
Διαβάστε επίσης:
Πιέρ Μοσκοβισί: Είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία - θέλουμε το ΔΝΤ
Τα tweets του Μοσκοβισί από την Αθήνα και το μήνυμα ελπίδας στους Έλληνες (pics)
Γαλλία: Πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό - Νεκροί δύο πυροσβέστες
18:33
Για νέο κύμα δασμών σε 60 χώρες ετοιμάζεται ο Τραμπ - Θα αντικαταστήσουν τους προσωρινούς του 10%
18:24
Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε ετοιμότητα για την ασφάλεια στο Ορμούζ - Πρωταγωνιστούμε σε συζητήσεις
18:13
Καύσωνας: Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ για την Τετάρτη - Πορτοκαλί προειδοποίηση σε τρεις περιοχές
18:02