ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος σε Φίλη: Ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση

Καμμένος σε Φίλη: Ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο με αφορμή δηλώσεις του κ. Φίλη στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο συγγενέστερος σύμμαχός μας», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Φίλης, «έστω και αν βρωμάει είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό. Δεν είναι δυνατόν να απορρίπτουμε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τον ΔΟΛ». Και πρόσθεσε ότι δεν υφίσταται, πλέον, το χάσμα μεταξύ «μημονιακών» και «αντιμνημονιακών» δυνάμεων. Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και στον Πάνο Καμμένο για το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα και έδειξε ότι προτιμά συμμαχίες με άλλο πρόσημο.

Απαντώντας μέσω Facebook σε κείμενό του με τίτλο «ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ...» ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με τους «βρώμικους» οι ΑΝΕΛ αποχωρούν ευχαρίστως από την κυβέρνηση:

Να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ