ΑΝΕΛ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνολογεί ασύστολα
Για «συνεχείς ανυπόστατες αναφορές» περί τέταρτου μνημονίου κατηγορεί η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Ο κ. Μητσοτάκης προκαλεί τον ελληνικό λαό με τις συνεχείς ανυπόστατες αναφορές του σε τέταρτο μνημόνιο, την ίδια στιγμή που είναι ο πιο πρόθυμος υποστηρικτής των παράλογων και αντικοινωνικών απαιτήσεων των ακραίων κύκλων των δανειστών και του ΔΝΤ, στο οποίο καταθέτει επανειλημμένα διαπιστευτήρια απόλυτης υποταγής», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου.
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ εκτίμησε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου καλά στην καρέκλα του προέδρου της ΝΔ», όπως έδειξαν οι δηλώσεις του την Δευτέρα.
Τις εν λόγω δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη «προς τους τομεάρχες του» «τις χαρακτήριζε η ασύστολη κινδυνολογία και καταστροφολογία. Τα περί τέταρτου μνημονίου συνιστούν ευθεία υπονόμευση των διαπραγματευτικών προσπαθειών της χώρας μας. Το να ζητά μονότονα εκλογές στην πιο κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων, αποκαλύπτει πως διακατέχεται από μεγάλο άγχος και πανικό για την προσωπική του πολιτική τύχη», είπε.
Καταλήγοντας η κ. Παπαδοπούλου τόνισε πως «οι απόπειρες του κ. Μητσοτάκη και της ακραίας νεοφιλελεύθερης ομάδας του να τορπιλίσουν τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης δεν βρίσκουν ανταπόκριση ούτε καν στα στελέχη του κόμματός του και πέφτουν στο κενό».
Διαβάστε επίσης:
Μήνυμα Μητσοτάκη με νόημα: Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει θα μείνει πίσω
SPONSORED
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55
Ευρυτανία: Όλμο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου «έκρυβε» το δάσος - Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί
23:44