Τα μαζεύει ο Ζουράρις για τα… ελληνικά νησιά
Τις παλαιότερες δηλώσεις του ότι “αν χαθούν μερικά νησιά δεν χάλασε ο κόσμος”, ανασκεύασε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Συγκεκριμένα, πήρε πίσω τις αναφορές που είχε κάνει στο παρελθόν και είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε νεκρούς. Χάλασε πάρα πολύ ο κόσμος αλλά λέω το εξής, επειδή γνωρίζουμε ότι τα τελευταία 3.000 χρόνια όχι μόνο χάσαμε μερικά νησιά αλλά πολλές φορές 5-6, αν μελετήσει κάνεις τα γεγονότα, χάσαμε όλα τα νησιά και όλα τα νησιά τα ξαναπήραμε».
Παράλληλα, ο κ. Ζουράρις επεσήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σοιμπλε χρησιμοποιεί το Grexit για εσωτερική κατανάλωση λόγω των γερμανικών εκλογών και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν εκλογές και πριν από το 2019.
Στήριξη 97,8 εκατ. για τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
14:55
Κατέληξε ο 65χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Ρόδο
14:51
Φωτιά στην Μονεμβασιά Λακωνίας - Στη μάχη και τρία εναέρια μέσα
14:50
Οι πρώτες 16 ώρες του Ρούμπιο στην Αθήνα: Τα ισχυρά μηνύματα, οι θερμοί εναγκαλισμοί, οι συμφωνίες
14:48