«Ναι» από ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι σε Προανακριτική για τον Παπαντωνίου
«Ναι» στην πρόταση για σύσταση Προανακρικής Επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου για τα αδικήματα της απιστίας περί την υπηρεσία και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
"Όλα στο φως", ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία σημείωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
«Λέμε «ναι» στην πρόταση σας για τα εξοπλιστικά για όποια έτη θέλετε, δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε κανέναν», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος καταλογίζοντας ωστόσο, πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την πρόταση και απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
«Ναι» λέει και το Ποτάμι με ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο twitter.
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης
09:55
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30