ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Τσίπρας να σταματήσει τον εκτροχιασμό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο Τσίπρας να σταματήσει τον εκτροχιασμό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi/φώτο αρχείου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να παρέμβει, σταματώντας, όπως λέει, τον εκτροχιασμό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά το ζήτημα που προέκυψε χθες με το ερωτηματολόγιο που η οργάνωση έδωσε στα μέλη της ενόψει του Συνεδρίου της.

«Δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ το αδύνατο και το παράνομο γίνεται κανονικό. Σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, σε κάθε λογικό άνθρωπο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί παρουσιάζονται ως αποδεκτές εναλλακτικές συμπεριφορές, αλλά και μια σειρά προκλητικές και παράνομες πράξεις. Έστω και τώρα καλούμε τον κ. Τσίπρα, που διετέλεσε στέλεχος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει σταματώντας αυτόν τον εκτροχιασμό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο ερωτηματολόγιο η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της, θέτοντας ορισμένα καίρια ερωτήματα για το προφίλ των ερωτηθέντων.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τους συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως: «Συμμετέχετε σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) ;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ