Στα Τέμπη ο Τσίπρας - Σήμερα η τελετή παράδοσης της Σήραγγας
Στα Τέμπη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος "Μαλιακός".
Το «παρών» δίνει και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου.
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης για το σαμποτάζ αμαξοστοιχίας των κατοχικών στρατευμάτων στην κοιλάδα των Τεμπών.
Ο νέος αυτοκινητόδρομος που θα δοθεί στην κυκλοφορία έχει μήκος 25 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει τρεις δίδυμες υπερσύγχρονες σήραγγες, συνολικού μήκους 11 χλμ, πέντε ανισόπεδους κόμβους, 17χλμ ανοιχτής οδοποιίας και 22 γέφυρες.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Τα διόδια αναμένεται να αυξηθούν κατά 30 λεπτά του ευρώ. Συγκεκριμένα, το κόστος διέλευσης από τον σταθμό Μακρυχωρίου από 1,40 ευρώ που είναι σήμερα θα αυξηθεί σε 2,50 ευρώ ενώ της Λεπτοκαρυάς από 1,90 θα πάει στα 3,10 ευρώ. σημειώνεται ότι ο σταθμός διοδίων του Πυργετού που στοίχιζε 2 ευρώ θα καταργηθεί.
Βενεζουέλα: Ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες - 235 νεκροί και πάνω από 40.000 αγνοούμενοι
07:22
«Η λειψυδρία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι»: Τι λένε ειδικοί και τι ζητούν δήμαρχοι των νησιών
07:20
Τα παζάρια Ερντογάν, τα «δώρα» Τραμπ και ο γρίφος των F-35
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00