ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έσβησαν τα links της Επιτροπής της Ζωής από την ιστοσελίδα της Βουλής

Έσβησαν τα links της Επιτροπής της Ζωής από την ιστοσελίδα της Βουλής
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ούτε ίχνος Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν υπάρχει πλέον στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, αφού διαγράφηκε ό,τι είχε να κάνει με την 7μηνη θητεία της.

Οι σύνδεσμοι που σχετίζονταν με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος που η ίδια συγκρότησε και στελέχωσε με άτομα της προσωπικής της επιλογής, αλλά και η Πρωτοβουλία Στήριξης της εν λόγω Επιτροπής, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν.

Η πρωτοβουλία διαγραφής προφανώς ανήκει στο Νίκο Βούτση που δεν έδειξε διατεθειμένος να της κάνει το χατίρι, συνεχίζοντας την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος.

Η ίδια με το που αντιλήφθηκε τι συνέβη έγραψε μήνυμα στο twitter κάνοντας λόγο για ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens.

"Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής...", ήταν το σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και μέσα σε 3 λεπτά ειχε 12 retweets και 10 likes.

Ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε ότι "δεν αποκαθήλωσε κανείς κανέναν. Η κάθε περίοδος έχει τη δική της πρωτοκαθεδρία – τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Τη δική μας ιστορία γράφουμε κι εμείς τώρα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ