ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη - Δένδια στη Βουλή

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη - Δένδια στη Βουλή

Ο προεδρεύων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε την άμεση επέμβαση της φρουράς για να απομακρύνει από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη μετά από άγριο επεισόδιο που ξέσπασε μεταξύ αυτού και του Νίκου Δένδια

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανταλλαγή χειροδικιών και συγκεκριμένα για σπρώξιμο από πλευράς Κασιδιάρη στον βουλευτή της ΝΔ.

Από τα πλάνα φαίνεται ο κ. Κασιδιάρης να ενοχλείται ιδιαιτέρως όταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Δένδιας πέρασε μπροστά από το έδρανο του. «Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω», είπε.

Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής διεκόπη.

«Αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη», ήταν αυτό που ακούστηκε όταν επανήλθε η εικόνα από την συνεδρίαση.

Απόπειρα αποπροσανατολισμού βλέπει ο Γεωργιάδης

Απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο βλέπει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο, μιλώντας στον Σκάι, για «κρυφή συμμαχία» Χρυσής Αυγής, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει ο Λοβέρδος

Ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα, ανέφερε βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος

Ο βουλευτής ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.

Καταδίκη από ΚΚΕ και ΑΝΕΛ

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής

Με την σειρά του και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ καταδίκασε την ακραία πράξη του κ. Κασιδιάρη και ζήτησε η απόφαση της Βουλής για το θέμα να είναι δραστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ