ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: O Νίκος Βούτσης καλύπτει τη φρουρά για το επεισόδιο

Βουλή: O Νίκος Βούτσης καλύπτει τη φρουρά για το επεισόδιο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νίκος Βούτσης ρίχνει τους τόνους, καλύπτοντας τη φρουρά της Βουλής, σε σχέση με την χθεσινή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Νίκου Δένδια. 

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βούτση, ο κ. Μπαλαούρας δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι φορούσαν πολιτικά γι’ αυτό και συνέχιζε να καλεί τη φρουρά.

«Μέσα στον χαμό ήταν δύσκολο να τους δει», σημείωσαν απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων που ζητούσαν να τους δοθεί εξήγηση για τον λόγο που καθυστέρησε η φρουρά να παρέμβει.

Να σημειωθεί πως όταν πρόκειται για βουλευτή οι άνδρες της φρουράς οφείλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αποφεύγοντας να έρθουν σε σωματική επαφή μαζί του. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι ότι η φρουρά απέκλεισε άμεσα από το σημείο τους δημοσιογράφους κλειδώνοντας τα δημοσιογραφικά θεωρεία με αποτέλεσμα οι συντάκτες να μην έχουν πρόσβαση στην παρακολούθηση της Ολομέλειας.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι το κανάλι της Βουλής επέλεξε να μην δείξει το βίαιο επεισόδιο κατά του Νίκου Δένδια από τον Ηλία Κασιδιάρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ