Ο Νίκος Δένδιας για την επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη
«Αποτελώ στόχο τους, επειδή έπραξα το συνταγματικό μου καθήκον και έστειλα την αναφορά με τις δικογραφίες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το 2013, αλλά απατώνται αν νομίζουν ότι θα καμφθώ» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή.
Σημείωσε ότι για την καθυστέρηση της δίκης της ΧΑ «οφείλει να δώσει εξηγήσεις το υπουργείο και η ηγεσία της Δικαιοσύνης», και προσθέτει ότι «τα συνεχή προβλήματα στη διεξαγωγή της δίκης δημιουργούν μια εικόνα που δεν τιμά την πολιτεία και επιτρέπει να αιωρούνται πάσης φύσεως ερωτήματα για το λόγο που αυτά συμβαίνουν».
Σε ερώτηση αν το επεισόδιο στη Βουλή λειτούργησε αποπροσανατολιστικά για την κοινή γνώμη, τόνισε ότι «ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου, δεν διανοείται από την πλευρά του να υποκύψει στον πειρασμό να ανταποκριθεί στο "κλείσιμο του ματιού» από τη ΧΑ και ότι αντιλαμβάνεται τις θεσμικές ευθύνες του» και επισήμανε:
«Εύχομαι να μην ξανασυμβούν στο μέλλον, ατυχή, το λιγότερο, περιστατικά, όπως το ολίσθημα του ταξιδιού κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών μαζί με βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος στο Καστελόριζο».
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09