ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασαν την επίθεση στο Μάντσεστερ

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασαν την επίθεση στο Μάντσεστερ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Την πολύνεκρη επίθεση στο Μάντσεστερ, καταδικάζουν με αναρτήσεις τους στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον βρετανικό λαό και τη στήριξη του στους συγγενείς των θυμάτων.

«Απόλυτη καταδίκη της αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τον βρετανικό λαό και τη στήριξή μας στους συγγενείς των θυμάτων. Είμαστε στο πλευρό σας» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, με 19 νεκρούς και 50 τραυματίες, εξέφρασε μέσω Twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«19 νεκροί και 50 τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός και αγανάκτηση.», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για την πολύνεκρη επίθεση στο Μάντσεστερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ