Σαμαράς: Ο Παπαδήμος πήρε τον φάκελο-βόμβα από το σπίτι του
Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος ήρθε απευθείας από την Πύλο για να επισκεφθεί τον κ. Παπαδήμο, εξερχόμενος του "Ευαγγελισμού", δήλωσε ότι εξελίσσεται ομαλά η πορεία της υγείας του.
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Παπαδήμος φέρει τραύματα στα χέρια και το δεξί πόδι. Στη συνομιλία που είχαν τού είπε ότι «παρά το σοκ που έχει υποστεί αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς σώθηκε γιατί είχε τα χέρια του μακριά από το πρόσωπο και τα ζωτικά όργανά του».
Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε ο κ. Παπαδήμος στον Αντώνη Σαμαρά για τον τρομοφάκελο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδήμος, διευκρίνισε στον πρώην πρωθυπουργό ότι πήρε τον συγκεκριμένο φάκελό από το σπίτι του και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.
Ερωτηθείς «εάν υπάρχουν και πού ευθύνες;» ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «δεν είναι δική του δουλειά να αποδώσει ευθύνες», ωστόσο υπογράμμισε ότι, όπως του εξήγησε ο κ. Παπαδήμος, «ο φάκελος έφτασε στο σπίτι του αφού είχε περάσει έλεγχο, ο οποίος δεν εντόπισε την εκρηκτική ύλη».
Τέλος, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «όταν δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες, η Δημοκρατία κινδυνεύει».
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν έναν ξένο για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ
20:40
ΗΠΑ: Μεγάλες ολονύχτιες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη ενάντια στην δολοφονία αμερικανίδας από την ICE
20:27
ΚΚΕ: Η συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη προς τους βιοπαλαιστές αγρότες
20:15
«Είχα πάρει την ομάδα μεθυσμένος, δεν θυμόμουν καν ότι την πήρα», λέει ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ
20:03