Λαφαζάνης: Ξεφτίλα οι 53+
Επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και των 53+ εξαπολύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε συνέντευξή του στον σημερινό Τύπο ο κ. Λαφαζάνης υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «τόση σχέση με την Αριστερά όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο» ενώ επιτίθεται και στην τάση της οποίας ηγείται ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Το να μιλάνε οι 53 για Αριστερά και για αντιπολίτευση στον Τσίπρα, όταν έχουν ψηφίσει δύο καταστροφικά μνημόνια, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι συνιστά μεγάλη ξεφτίλα» λέει.
Όσον αφορά τα τελευταία μέτρα ο πρώην υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι «καραμπινάτο Μνημόνιο» ενώ σημειώνει ότι η συμφωνία με τους δανειστές είναι ένα άλμα στο χάος και την εξαθλίωση.
Ο κ. Λαφαζάνης επιμένει ότι η μία και μόνη διέξοδος για την Ελλάδα είναι το εθνικό νόμισμα αν και όπως λέει «δεν είναι πανάκεια, αποτελεί όμως προϋπόθεση για νέο ξεκίνημα».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ΛΑΕ θα μπορούσε να συγκροτήσει μέτωπο με ΚΚΕ, Πλεύση, Βαρουφάκη και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημειώνει ότι πρέπει να συγκροτηθεί μέτωπο με δυνάμεις σαν κι αυτές, αφήνοντας, ωστόσο, ένα ερωτηματικό για την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Πρόεδρος Λιβάνου: Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την παράταση της εκεχειρίας
15:49
Καλαμάτα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε μάντρα οικοδομικών υλικών - Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις (vid0
15:37
«Κουτί έκτακτης ανάγκης» για τους Βέλγους στην περίπτωση κινδύνου - Τι περιλαμβάνει
15:36
H Ιταλία παραμένει στην διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος
15:33