ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κηδεία Μητσοτάκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται τα συλλυπητήρια του κόσμου (pics&vid)

Κηδεία Μητσοτάκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται τα συλλυπητήρια του κόσμου (pics&vid)

Πλήθος κόσμου σπεύδει από νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 99 ετών.

Το «παρών» δίνει η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Εμφανώς συγκινημένη και καταβεβλημένη έφθασε, πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στηριζόμενη σε μπαστούνι και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo. Μαζί της ήταν και η αδελφή της Αικατερίνη Μητσοτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης και στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

mi1
mi2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε τα συλλυπητήρια του κόσμου που έχει συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

mi5

m4

Στη συνέχεια, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, στάθηκε μπροστά στη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και χαιρέτισε τον κόσμο που από το πρωί συρρέει στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το δικό του «αντίο» στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

kiriakos1
kiriakos3
kiriakos4

Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του, τα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα γίνει η ταφή του στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 3 το μεσημέρι.

mi3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ