ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπούκικη και άθλια επίθεση στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπούκικη και άθλια επίθεση στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Για «τραμπούκικη και άθλια επίθεση» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σημειώνοντας ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξε ανθρώπινο θύμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,

«Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα , αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στη στάση της Αριστοτέλους. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας , της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο στόχαστρο κουκουλοφόρων. Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινήθηκαν στην είσοδο των γραφείων επί της οδού Εγνατία και πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή του κέντρου της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ