Κουτσούμπας: Προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό με ακάλυπτες επιταγές περί ανάπτυξης
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία του Eurogroup άσκησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στην ομιλία του επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό καταλογίζοντάς του «θράσος», καθώς - όπως είπε - χρειάζεται μεγάλο θράσος να λες ότι με τη συμφωνία δημιουργείται ξέφωτο για έξοδο από την κρίση.
«Μετά τις αγορές που θα χόρευαν πεντοζάλι, τώρα μιλάει για έξοδο στις αγορές», είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κινείται στην ίδια γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
«Προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό με ακάλυπτες επιταγές περί ανάπτυξης και τον καλούν να κάνει θυσίες δίχως τέλος. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με αυτό που χρησιμοποίησε η ΝΔ την άνοιξη του 2014, δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα λέτε τα ίδια πράγματα με τα ίδια επιχειρήματα», πρόσθεσε.
Πηγές ΥΠΑΑΤ: Οι κινητοποιήσεις στη Μυτιλήνη εμπόδισαν την αποβίβαση εξοπλισμού για τον αφθώδη πυρετό
18:58
Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Ισραήλ: «Καμία δύναμη δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία»
18:57
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν τρόπο να κάνουν τις τηγανητές πατάτες πιο υγιεινές
18:50
Reuters: Χάκερ που συνδέονται με τη Ρωσία παραβίασαν το ΓΕΕΘΑ
18:40