Κουτσούμπας: Προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό με ακάλυπτες επιταγές περί ανάπτυξης
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία του Eurogroup άσκησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στην ομιλία του επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό καταλογίζοντάς του «θράσος», καθώς - όπως είπε - χρειάζεται μεγάλο θράσος να λες ότι με τη συμφωνία δημιουργείται ξέφωτο για έξοδο από την κρίση.
«Μετά τις αγορές που θα χόρευαν πεντοζάλι, τώρα μιλάει για έξοδο στις αγορές», είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κινείται στην ίδια γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
«Προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό με ακάλυπτες επιταγές περί ανάπτυξης και τον καλούν να κάνει θυσίες δίχως τέλος. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με αυτό που χρησιμοποίησε η ΝΔ την άνοιξη του 2014, δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα λέτε τα ίδια πράγματα με τα ίδια επιχειρήματα», πρόσθεσε.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Μαΐου)
06:30
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του λογαριασμού Αγροτικής Εστίας - Ποια η προθεσμία
06:00
Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
05:00
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Συμμετοχή συνταξιούχων ως επιμελητές
04:00