«Πανηγυρίζει» η Ατχσιόγλου για τη μείωση της ανεργίας
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη μείωση της ανεργίας στο 21,7%, τον Απρίλιο, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τόνισε ότι έχει καταγράψει πτώση της τάξης περίπου του 2%.
Αναφερόμενη στα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για τον Ιούνιο, ανέφερε ότι το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 40.599 θέσεις εργασίας, κάνοντας λόγο για την καλύτερη επίδοση, από το 2001 μέχρι σήμερα.
Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, (Ιανουάριος-Ιούνιος), δημιουργήθηκαν περί τις 260.000 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, μειώνοντας τα ποσοστά ανεργίας στο 21,7%.
Η υπουργός Εργασίας σημείωσε, ότι «θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις και όχι σε πανηγυρισμούς, μιας και η ανεργία στην Ελλάδα υπερβαίνει κατά πολύ ακόμα τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59
Συνελήφθη άνδρας από τις Αρχές του Λιβάνου για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
23:55
Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσιγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή «σε έναν επικίνδυνο γκρεμό»
23:49
Ρένα Δούρου: Θα είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
23:42