«Πανηγυρίζει» η Ατχσιόγλου για τη μείωση της ανεργίας
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη μείωση της ανεργίας στο 21,7%, τον Απρίλιο, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τόνισε ότι έχει καταγράψει πτώση της τάξης περίπου του 2%.
Αναφερόμενη στα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για τον Ιούνιο, ανέφερε ότι το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 40.599 θέσεις εργασίας, κάνοντας λόγο για την καλύτερη επίδοση, από το 2001 μέχρι σήμερα.
Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, (Ιανουάριος-Ιούνιος), δημιουργήθηκαν περί τις 260.000 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, μειώνοντας τα ποσοστά ανεργίας στο 21,7%.
Η υπουργός Εργασίας σημείωσε, ότι «θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις και όχι σε πανηγυρισμούς, μιας και η ανεργία στην Ελλάδα υπερβαίνει κατά πολύ ακόμα τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».
«Εξετάζω το ενδεχόμενο περιορισμένου πλήγματος κατά του Ιράν» λέει ο Τραμπ
17:05
Ρωσικά πολεμικά εντοπίστηκαν κοντά στην Αλάσκα - Οι Αμερικανοί «σήκωσαν» μαχητικά για αναχαίτιση
16:56
Βέλγος συλλέκτης για τις 262 φωτογραφίες της Καισαριανής: «Είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος» (vid)
16:48
Το Ιράν δηλώνει ότι ένα σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ θα είναι «έτοιμο εντός δύο ή τριών ημερών»
16:38