ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Ηριάννας: Στο μαύρο βιβλίο της Δικαιοσύνης η απόφαση, λέει ο Τζανακόπουλος

Υπόθεση Ηριάννας: Στο μαύρο βιβλίο της Δικαιοσύνης η απόφαση, λέει ο Τζανακόπουλος
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Την δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης».

«Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε, ο υπουργός Επικρατείας.

Στα θέματα οικονομικής πολιτικής, «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο "Κόκκινο" ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών. «Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για το χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, δεν μας ενδιαφέρει μια έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απόφαση θα παρθεί αφού κριθεί η εικόνα των ελληνικών ομολόγων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ