Οι συναντήσεις του Σαμαρά στην Κίνα
Με τον πρόεδρο της Cosco κ. Xu Lirong συναντήθηκε στο Πεκίνο ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα κατόπιν της σχετικής επίσημης πρόσκλησής του από τον Κινέζο πρωθυπουργό.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τον επενδυτικό σχεδιασμό της Cosco, με ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά στην Ελλάδα.
Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. της Κίνας Guo Yezhou, με τον οποίον συζήτησαν για την προετοιμασία ενόψει της νέας μεταρρυθμιστικής πολιτικής της Κίνας, ζήτημα που θα απασχολήσει το επικείμενο συνέδριο του Κ.Κ. της Κίνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ο τέως πρωθυπουργός πραγματοποίησε ακολούθως συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινεζικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων κ. Wu Hailong.
Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς μετέβη στην πόλη Kubuqi της Κινεζικής Μογγολίας, προκειμένου να μετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στην 6η Διεθνή Σύνοδο Kubuqi για τον έλεγχο της Ερημοποίησης.
SPONSORED
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Μεσσηνία: Άνδρας έκλεψε όχημα και συνελήφθη μετά από τροχαίο
18:47
Στο στόχαστρο του Ιράν υποθαλάσσια καλώδια του Ορμούζ - Πώς θα επηρέαζε από τράπεζες έως τηλεργασία
18:36
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στη ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18