ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσιαντώνης σε Βούτση: Επιχειρείτε να «τουρκέψετε» τον ελληνικό λαό

Κατσιαντώνης σε Βούτση: Επιχειρείτε να «τουρκέψετε» τον ελληνικό λαό

Με ένα εκτενές κείμενο ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης κατηγορεί τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ότι με δηλώσεις περί «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας» επιχειρεί να «τουρκέψει» τον ελληνικό λαό και μάλιστα παραμονή του 15Αυγουστου.

Ο κ. Κατσιαντώνης τονίζει ότι οι δηλώσεις αυτές γίνονται σε μια χώρα που έχει χύσει αίμα για την πίστη της και προκαλούν «αηδία» στον ελληνικό λαό. Χωρίς βέβαια να παραλείψει το γεγονός ότι και οι κυβερνητικοί εταίροι πήραν αποστάσεις από τις δηλώσεις περί «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας»

«Μετανοήστε»... καταλήγει ο κ. Κατσιαντώνης και ασχοληθείτε με τα προβλήματα του κόσμου»

Το κείμενο του κ. Κατσιαντώνη:

Οι "εμπρηστικές" δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής περί...."Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας" σε μια χώρα που στηρίζεται στην πίστη της, και έχυσε αίμα για αυτή.... στους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοι μας, προκαλεί τουλάχιστον αηδία στον ελληνικό λαό, και έκδηλο κίνδυνο για το που οδεύει αυτή η χώρα μετά την παράλογη αποκάλυψη του "άπιστου Θωμά" - που αποτελεί τον τρίτο στην τάξη πολιτειακό παράγοντα- περί μη αναγνώρισης του τρίπτυχου της ελληνικής ιστορίας και της καρδιάς μας, "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια".

Καταργήσατε τα πάντα στην Ελλάδα κ. Βούτση εσείς και η κυβέρνηση σας, πάτε τώρα να καταργήσετε και την θρησκεία μας; Που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ελληνικό λαό; Με τη ψυχή του; Με την ελπίδα του; Θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτό δε θα το καταφέρετε! Και ξέρετε γιατί; Ο Έλληνας μπορεί να πιστεύετε ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου, μπορεί να αντέχει να νιώθει καθημερινά στο «πετσί» του τα "δεσμά σας"... η πίστη του όμως είναι η "ασπίδα" του σε όλους τους "κεραυνούς" που του στέλνετε για να αφανίσετε αυτή τη χώρα.

Και η "ασπίδα" αυτή είναι "ατσάλινη" εδώ και αιώνες... σύμμαχος στις μάχες των προγόνων μας... που μετά τις δηλώσεις σας "τρίζουν τα κόκκαλα τους".

Βρισκόμαστε Παραμονή Δεκαπενταύγουστου... γιορτή της Παναγίας... Μετανοήστε κ. Πρόεδρε της Βουλής και αποδεχτείτε το λάθος σας.... Άλλωστε βλέπετε ότι ακόμη και οι σύμμαχοι σας στην κυβέρνηση ...γυρίζουν εναντίον σας μετά το παραλήρημα σας.... Μετανοήστε και ασχοληθείτε επιτέλους με τα προβλήματα του κόσμου που "πνίγεται από τη θηλιά" σας καθημερινά....

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ