Δεύτερη ημέρα στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας
Στις Πρέσπες βρίσκεται για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγο του Περιστέρα Μπαζιάνα τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.
Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού "Πρέσπεια" Γιώργος Λιάνης βράβευσε τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού.
Πριν αναχωρήσει από τις Πρέσπες ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και δημάρχους του νομού Φλώρινας.
SPONSORED
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
05:00
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00