Τη ΒΙΠΕ του Κιλκίς θα επισκεφθεί ο Α. Χαρίτσης
Τη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, η οποία είναι αυτοδιοικούμενη, οργανωμένη βιομηχανική περιοχή, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις των εταιρειών ALUMIL, KLEEMAN ΕΛΛΑΣ, ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ και ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ με τους εργαζόμενους και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων, καθώς και με τη διοίκηση της ΒΙΠΕ.
Τον αναπληρωτή υπουργό θα συνοδεύσουν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης και η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής, Ευγενία Φωτονιάτα.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Από τη Fan Zone στο showrun του Allwyn x McLaren Racing:Live in Athens-Η απόλυτη motorsport εμπειρία
15:00
ΕΛΛΑΔΑ
Pizza Fan: Τι ζητά η ΓΣΕΕ για τους 2500 εργαζομένους της εταιρείας
14:55
ΚΟΣΜΟΣ
WSJ: Το περιβάλλον Τραμπ στηρίζει την υποψηφιότητα του Όρμπαν για Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ
14:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης κατά Τσίπρα: Θράσος το βίντεό του - Θα εμφανίσει ως εμπλεκόμενο όποιον παρήγγειλε πίτσα
14:40
ΕΛΛΑΔΑ