Επίσκεψη Μακρόν: Την Ακρόπολη επισκέφτηκαν η Περιστέρα και η Μπριτζίτ
Μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, έφτασε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, συνοδευόμενη από τη σύντροφο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.
Από την είσοδο του Ιερού Βράχου, η κ. Μακρόν, ύστερα από προτροπή των δημοσιογράφων να μιλήσει, απηύθυνε μήνυμα συμπαράστασης στα θύματα του κυκλώνα Ίρμα που έπληξε τον 'Αγιο Μαρτίνο. Επίσης δήλωσε: «Είναι η πρώτη μου επίσημη επίσκεψη στη χώρα σας και έχει τη σημασία του αυτό. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ» είπε η κ. Μακρόν δείχνοντας τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού.
Την ξενάγηση στον Ιερό Βράχο στην κ. Μακρόν πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, Ελένη Μπάνου, που είχε ξεναγήσει και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02