Παπαδημητρίου: Δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία πώλησης δανείων η θεσμοθέτηση προτιμησιακού καθεστώτος
Απέρριψε ο Δήμος Παπαδημητρίου το ενδεχόμενο δημιουργίας προτιμησιακού καθεστώτος σε δανειολήπτες που έχουν υποθηκευμένη την πρώτη τους κατοικία και θέλουν να υποβάλουν πρόταση για την εξαγορά του δανείου τους, πριν αυτό καταλήξει σε ξένο fund.
«Η θεσμοθέτηση ενός τέτοιου προτιμησιακού καθεστώτος δεν θα συνιστούσε σοβαρή διαδικασία πώλησης δανείων, ενώ είναι γνωστό ότι τα funds αγοράζουν πακέτα και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν έχουν εξυπηρετούμενα ή μη εξυπηρετούμενα δάνεια», είπε ο υπουργός Οικονομίας απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, προσθέτοντας πως μια τέτοια ρύθμιση θα ενθάρρυνε τη δημιουργία στρατηγικών κακοπληρωτών.
Ο κ. Παπαδημητρίου επανέλαβε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με βάση το νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 170χλμ/ώρα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
13:37
Εκτός ψηφοδελτίων ο Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - Παραμένω βουλευτής μέχρι λήξη της θητείας»
13:28
Washinghton Post: Ο Τραμπ εξετάζει νέες αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο - Ποιοι κινδυνεύουν
13:17
Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 19 τραυματίες από επιδρομή ρωσικού drone κατά αγοράς στη Νικόπολη
13:08