Το αστείο του Τσίπρα για την αποχώρηση του Σόιμπλε από το υπουργείο Οικονομικών
Τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όταν έγινε γνωστή η μετακίνηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στη γερμανική βουλή, αποκάλυψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ. Τσακαλώτος είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι ο πρωθυπουργός τον πήρε τηλέφωνο και αστειευόμενος, του πρότεινε να αφήσει και εκείνος τη θέση του υπουργού Οικονομικών και γίνει πρόεδρος της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, Φόλκερ Κάουντερ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών για να αναλάβει τον νέο το ρόλο στην προεδρία της Μπούντεσταγκ.
«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συμφώνησε να είναι υποψήφιος για τη θέση», τόνισε ο Γερμανός πολιτικός.
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30
Τουρκία: Έρευνα κατά Βρετανού οικονομολόγου για «προσβολή» του Ερντογάν
23:56