Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Νεκρός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής «σάρωσε» στη Νεβάδα
Συντριπτική νίκη στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ πέτυχε ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής ο οποίος… πέθανε τον Οκτώβριο.
Ο Ντένις Χοφ εξελέγη στο σώμα της Πολιτειακής Συνέλευσης της Νεβάδα και είχε θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Ήταν τηλεοπτικός αστέρας καθώς και ο δημοφιλέστερος… νταβατζής της Νεβάδα.
Η υποψηφιότητά του δεν μπορούσε να αποσυρθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και εκλέχθηκε διότι οι Ρεπουμπλικάνοι καλούσαν τον κόσμο να τον ψηφίσει, με στόχο να μειωθούν οι ψήφοι των αντιπάλων τους.
Σύμφωνα με το Nevada Independent, σε εκλογικά κέντρα της Πολιτείας όπου «κατέβαινε» ο Χοφ, είχαν αναρτηθεί αφίσες που έκαναν γνωστό πως είχε πεθάνει. Όμως, οι... πιστοί ακόλουθοι των Ρεπουμπλικάνων πήγαν μαζικά στις κάλπες και υπακούοντας το κόμμα τους, ψήφισαν τον Ντένις Χοφ.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο Χοφ έχει κερδίσει το 63% των ψήφων! Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Νεβάδα είναι πλέον υπεύθυνο να βρει αντικαταστάτη του εκλεγέντος… νεκρού.
Μεγάλο προβάδισμα καταγράφει το κόμμα του Ρούμεν Ράντεφ στη Βουλγαρία - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
08:27
Δορυφόροι «βλέπουν» γέφυρες στη Γη που αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες και προλαμβάνουν καταστροφές
08:20
Το νέο Striker είναι μέχρι στιγμής το πιο μεγάλο Skoda
08:19
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Όχημα προσέκρουσε σε κολώνα - Δύο τραυματίες, στη ΜΕΘ ο 20χρονος οδηγός (vid)
08:16