ΣΠΟΡ

NBA: Τα κορίτσια του Μιλγουόκι ετοιμάζονται για την έναρξη (vid)

NBA: Τα κορίτσια του Μιλγουόκι ετοιμάζονται για την έναρξη (vid)
Οι τσιρλίντερς των Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του NBA Twitter / @BucksDancers

Η σεζόν του NBA ξεκινά τα ξημερώματα και μαζί με τη δράση στο παρκέ από τους αστέρες των ομάδων, η αδρεναλίνη "κτυπά κόκκινο" και για τις τσιρλίντερς, που ολοκληρώνουν τη δική τους σκληρή προετοιμασία. Για τους Μιλγουόκι Μπακς η πρεμιέρα είναι τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.30) στο Μπόστον Γκάρντεν, αλλά τα "κορίτσια" τους θα περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη για τη δική τους "πρώτη" στο γήπεδο τους.

Το σόου κάθε αγώνα περιλαμβάνει και τα χορευτικά νούμερα των κοριτσιών στην διάρκεια των τάιμ άουτς. Η κάθε ομάδα έχει επιλέξει μέσα από μια επίπονη διαδικασία τις 15 κοπέλλες, που θα αναλάβουν να διασκεδάσουν το κοινό σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Το ίδιο έγινε και με τους Μιλγουόκι Μπακς.

DMNQes UIAAd7bh


(Πανέτοιμα τα κορίτσια των Μιλγουόκι Μπακς - Πηγή: Twitter / @BucksDancers

Περισσότερα από 100 κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή το καλοκαίρι στη διαδικασία επιλογής της ομάδας των Bucks Dancers, Που ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου. Μέσα από διαδοχικές δοκιμασίες και σκληρές προπονήσεις, 22 από αυτές έφτασαν στην τελική audition για τις 15 θέσεις της ομάδας.

Ο συνδυασμός των χορευτικών ικανοτήτων, των αθλητικών προσόντων, της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και του κοινωνικού status είναι εκείνα τα στοιχεία που μετρούν για τους κριτές. Η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή και σε αυτή παίρνουν μέρος τόσο οι πρωτοεμφανιζόμενες, αλλά και οι "βετεράνοι" της ομάδας. Ακόμη και τα κορίτσια με προϋπηρεσία ξεκινούν από μηδενική βάση.

Οι Bucks Dancers δεν έχουν καθήκοντα μόνον τις ημέρες των αγώνων. Όλο το υπόλοιπο διάστημα του ετήσιου συμβολαίου τους εκπροσωπούν το σύλλογο σε πολλές δραστηριότητες στην κοινότητα της πόλης του Μιλγουόκι και εμφανίζονται και σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η φωτογράφισή τους ήταν πάντως εντυπωσιακή, όπως μαρτυρά και το βίντεο με τα παρασκήνια και σε λίγες ώρες τα "κορίτσια" θα αποκαλυφθούν στο κοινό, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ