ΣΠΟΡ

Και μαθηματικά αποκλείστηκαν από το Europa League Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ

Και μαθηματικά αποκλείστηκαν από το Europa League Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ
EUROKINISSI/ICONPRESS

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε από την Σπάρτα στην Πράγα με 1-0, ενώ ο Δικέφαλος έμαθε τον αποκλεισμό του από την συνέχεια του Europa League, πριν καν παίξει με την Καμπάλα, καθώς η Κράσνονταρ κέρδισε τη Ντόρτμουντ.

Οι Αρκάδες στην Πράγα ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δοκάρι με το Νίκο Φερνάντες μόλις στο 5ο λεπτό, όμως στην συνέχεια δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των Τσέχων. Το γκολ του του Μπράμπετς στο 33 καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ κορυφαίος για την ομάδα του Βεργέτη ήταν ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος, με σωρεία επεμβάσεων. Το τελευταίο ματς με την Σάλκε θα έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα της Τρίπολης.

Τα αποτελέσματα του 11ου ομίλου:

Σπάρτα Πράγας-Αστέρας Τρίπολης 1-0
Σάλκε-ΑΠΟΕΛ 1-0

Η βαθμολογία (5 αγώνες)

1.Σάλκε 9 βαθμοί
2.Σπάρτα Πρ. 9
3.Αστέρας Τρ. 4
4.ΑΠΟΕΛ 3

Η επόμενη αγωνιστική (10/12)

Αστέρας Τρίπολης-Σάλκε
ΑΠΟΕΛ-Σπάρτα Πράγας

Αποκλείστηκε πριν παίξει ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος δεν πρόλαβε καν να αγωνιστεί με την Καμπάλα στην Τούμπα, αφού το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στην Ρωσία (έγινε νωρίτερα λόγω του κρύου), και η νίκη της Κράσνονταρ επί της Ντόρτμουντ με 1-0, του στέρησε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε. Οι Ρώσοι ανέβηκαν πρώτοι με 10 βαθμούς (χάρις στο εκτός έδρας γκολ στην Γερμανία, στην ήττα τους με 2-1 στην πρεμιέρα), όσους έχει και η Ντόρτμουντ, ενώ ο ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση, με συγκομιδή 3 βαθμών σε τέσσερα ματς, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τους 9. Και δεν κατάφερε ούτε την Καμπάλα να κερδίσει στην Τούμπα. Την Καμπάλα, που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τις Ελληνικές ομάδες, αφού ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Δικέφαλος την υπέταξαν. Οι παίκτες του Τούντορ έχασαν ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο (κακός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά) δίχως όμως να έχουν έμπνευση και δημιουργικότητα, και κυρίως τελική προσπάθεια, απέναντι σε ένα συγκρότημα, που αμύνθηκε πολύ καλά. Ο Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ο κόσμος πάντως αποδοκίμασε, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα αγωνιστικό.


(Πηγή: Eurokinissi/Motionteam)

Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου

Κράσνονταρ-Ντόρτμουντ 1-0
ΠΑΟΚ-Καμπάλα 0-0

Η βαθμολογία (5 αγώνες)

1.Κρασνονταρ 10
2.Ντόρτμουντ 10
3.ΠΑΟΚ 4
4.Καμπάλα 2

Η επόμενη αγωνιστική (10/12)

Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ
Καμπάλα-Κράσνονταρ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ