EuroLeague: MVP της 8ης αγωνιστικής ο Νικ Καλάθης
Με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague είχαμε και τον πρώτο παίκτη Ελληνικής ομάδας, που κατακτά το βραβείο του MVP. Ο Νικ Καλάθης με την απίστευτη εμφάνισή του κόντρα στην Εφές την Πέμπτη, επικράτησε εύκολα, με το Γιαν Βέσελι της Φενέρ να έχει τη 2η καλύτερη παρουσία.
Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague και δεν είχε ουσιαστικά αντίπαλο, από το βράδυ κιόλας της Πέμπτης.

(Ο Καλάθης "έσπασε" τα κοντέρ στην Πόλη την Πέμπτη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)
Σε 35 λεπτά συμμετοχής ο Καλάθης σημείωσε 29 πόντους με 7/13 2π., 3/4 3π., 6/8 βολές, 10 ασσίστ, 9 ριμπάουντς, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 7 κερδισμένα φάουλ.

(Δίκαια MVP ο Νικ Καλάθης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)
Δεύτερος ακολούθησε ο Γιαν Βέσελι με την επιβλητική εμφάνισή του στη Μόσχα, με 30 βαθμούς στο ranking (31 πόντους (14/19 2π, 3/5 βολές), 5 ριμπάουντς, 2 κλεψίματα, 1 ασσίστ.

(Η επιβλητική παρουσία του Βέσελι στη Μόσχα δεν ήταν αρκετή για να προσπεράσει το Νικ Καλάθη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGEI ILNITSKY)
Κατά σειρά τον τίτλο του MVP έχουνε κερδίσει: Τζάκσον (Μακάμπι, 1η αγ.), Γκριν (Βαλένθια, 2η), Ντόντσιτς (Ρεάλ Μ. 3η, 4η και μήνα Οκτωβρίου), Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μ., 5η), Στίματς (Εφές, 6η), Μακόλουμ (Εφές, 7η) και Καλάθης (Παναθηναϊκός Superfoods, 8η).
«Χτυπήστε δυνατά»: Η συνομιλία ισραηλινού και αμερικανού πιλότου στον πόλεμο στο Ιράν
20:58
Ομοβροντία ρουκετών της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ: Περίπου 100 εκτοξεύθηκαν από το Λίβανο
20:49
Οι τρεις όροι του Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου - Η ανάρτηση Πεζεσκιάν
20:41
Δύο πτήσεις επαναπατρισμού με περισσότερους από 700 επιβάτες έφτασαν στην Αθήνα (vid)
20:33