Europa League: Ξύλο οπαδών της Έβερτον και της Αταλάντα στο Λίβερπουλ (vid)
Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Έβερτον και της Αταλάντα σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική του Europa League. Η Αστυνομία του Λίβερπουλ έκανε συλλήψεις και ανάμεσα τους βρίσκονται και Γερμανοί χούλιγκανς.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Concert Square του Λίβερπουλ και εξελίχθηκαν σε άγριες συμπλοκές των Atalantini, των φανατικών της Ιταλικής ομάδας, με Άγγλους οπαδούς σε παμπ και νυχτερινά κέντρα.

(Άγρια επεισόδια από οπαδούς της Αταλάντα στο Λίβερπουλ - Πηγή: GETTY IMAGES / EMILIO ANDREOLI)
Καρέκλες και μπουκάλια έγιναν πολεμοφόδια στα χέρια των "αντίπαλων", με αποτέλεσμα ένας από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.
Η Αστυνομία του Μέρσεσάιντ αντέδρασε άμεσα με 20 οχήματα και έκανε 10 συλλήψεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Liverpool Echo ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 2 είναι Άγγλοι και 8 Γερμανοί. Μάλιστα η εφημερίδα της πόλης αναφέρει ότι πιθανότα πρόκειται για οπαδούς της Άϊντραχτ Φρ., που μαζί με την Τερνάνα είναι οι μόνες ομάδες με καλές σχέσεις με τον "σκληρό πυρήνα" των ούλτρας της Αταλάντα. "Σας μισούμε όλους" είναι το σύνθημα που συχνά φωνάζουν οι "σκληροί" της Αταλάντα.
Έβερτον και Αταλάντα αναμετρώνται απόψε στο Γκούντισον Παρκ για τον 5ο όμιλο, με την Ιταλική ομάδα πρώτη με 8 βαθμούς και τους Άγγλους τελευταίους με μόλις 1.
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52