ΣΠΟΡ

Εθνική ομάδα: Και επίσημα Σκίμπε μέχρι το 2020

Εθνική ομάδα: Και επίσημα Σκίμπε μέχρι το 2020
Και επίσημα ο Σκίμπε για δύο ακόμη χρόνια στην εθνική EUROKINISSI SPORTS

Η συμφωνία για την παραμονή του Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής μας ομάδας ήταν δεδομένη, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με το Γερμανό προπονητή για 2 ακόμη χρόνια και την Πέμπτη θα πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Η συμφωνία με τον Σκίμπε θα κυμανθεί οικονομικά στο προηγούμενο συμβόλαιό του (περίπου 500 χιλιαδές € ετησίως) και οι Κώστας Τσάνας και Θωμάς Στράτος θα παραμείνουν οι άμεσοι συνεργάτες του.

1 4280105


(Στράτος (κ) και Τσάνας (δ) παραμένουν οι συνεργάτες του Μίκαελ Σκίμπε (αρ.) στην εθνική ομάδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Ο Γερμανός προπονητής θα έρθει την Πέμπτη στην Ελλάδα και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά, θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Η εθνική ομάδα θα έχει άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το 2018 ξεκινά το UEFA Nations League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).

4281585


(Την Πέμπτη θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο Μίκαελ Σκίμπε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ