Σε τιμή ρεκόρ πωλήθηκαν τα παπούτσια του Γκάλη για τον μικρό Χριστόφορο
Περίπου μία εβδομάδα πριν ο Νίκος Γκάλης είχε βάλει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε τη σεζόν 1992-93, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να δοθεί ελπίδα ζωής σε ένα μικρό αγοράκι, τον Χριστόφορο που μάχεται κατά του καρκίνου.
Τα αθλητικά παπούτσια τα διεκδίκησαν 46 άτομα και ο νικητής τα απέκτησε με 7.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ σύμφωνα με τους διοργανωτές της δημοπρασίας.
Η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Παυλιτζόγλου, ο οποίος ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το ίνδαλμα του και ο Νίκος Γκάλης του είχε χαρίσει το ζευγάρι με τα αθλητικά του παπούτσια, πρότεινε να τα αποχωριστεί με σκοπό τη βοήθεια του μικρού αγοριού.
Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα παπούτσια αυτά κατάφεραν να δώσουν ελπίδα στον μικρό Χριστόφορο, που νοσηλεύεται στο Μεξικό με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
SPONSORED
Wellness, γκολφ και farm-to-table dining στο επίκεντρο ενός slow living resort concept στην Πάφο
09:30
Στο στόχαστρο μεγάλων διεθνών ομίλων οι ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας
09:24
Στην Κίνα σπεύδει ο Πούτιν μετά τον Τραμπ - Επίσημη επίσκεψη στις 19 και 20 Μαΐου
09:14
Τι φέρνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ - Τα δισεκατομμύρια και η συμμετοχή του Δημοσίου
09:10