Επεισόδια στη «Λεωφόρο» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pics)
Επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα της ομάδας από τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η ένταση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, μετά την ήττα μεταφέρθηκε στις εξέδρες της «Λεωφόρου» και τα πράγματα ξέφυγαν.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, που έληξε 0-1, οπαδοί των «πρασίνων» ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, γιατί οι μεν φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι δε τους απάντησαν με κάποιες χειρονομίες.
Το ξύλο έπεσε δίπλα στην θύρα των επισήμων, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να μετακινηθούν από το πέταλο και να πλησιάσουν τα επίσημα, με την κατάσταση να ξεφεύγει για μερικά λεπτά και να... μαζεύεται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30
Περού: Μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος καυσίμων - Επιδοτήσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση
23:59
Φωτιά στη Χαλκιδική: Σε ολονύκτια επιφυλακή 227 πυροσβέστες - Κλειστός ο δρόμος Σίβηρη-Φούρκα
23:51