ΣΠΟΡ

Βραζιλία: Οπαδοί… έφαγαν τις πίτσες των παικτών

Βραζιλία: Οπαδοί… έφαγαν τις πίτσες των παικτών
Οι πίτσες κατέληξαν... στα στομάχια των οπαδών αντί για αυτά των παικτών της Πορτουγκέσα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/CESARE ABBATE

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Βραζιλία μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα, αφού εξοργισμένοι οπαδοί «επιτέθηκαν» στην ομάδα τους και… έφαγαν τις πίτσες των παικτών.

Στα γήπεδα αρκετές φορές έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που προκαλούν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με επεισόδια, βία και άσχημες καταστάσεις. Αυτό που συνέβη στο Σάο Πάολο, όμως, την Τρίτη (30/01) δεν είχε να κάνει – ευτυχώς -με τίποτα από τα παραπάνω.

Μετά την ήττα της Πορτουγκέσα από την Οέστε με 0-3 εντός έδρας, εξαγριωμένοι οπαδοί… εμπόδισαν την παράδοση συσκευασιών με πίτσες, που προορίζονταν για τους παίκτες της ομάδας τους! Μάλιστα πήραν τις περίπου 10 πίτσες και τις… καταβρόχθισαν!

«Νομίζω ότι ο ντελιβεράς ήρθε σε λάθος πύλη. Έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια, αλλά εμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς που έφευγαν από το γήπεδο» είπε ο Λούκας Βεντούρα, οπαδός της Πορτουγκέζα και ιδιοκτήτης του Netlusa, ένα φόρουμ των οπαδών. «Ένας τύπος ρώτησε τον ντελιβερά για την παράδοση και, όταν αυτός απάντησε ότι προοριζόταν για τους παίκτες, οι οπαδοί πλήρωσαν 300 ρέις (94 δολάρια) και τις κράτησαν γι' αυτούς» πρόσθεσε.

Η Πορτουγκέζα ήταν κάποτε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο Σάο Πάολο, αλλά περνά δύσκολες στιγμές από τότε που υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, το 2013. Πέρυσι υποβιβάστηκε στη Δ΄ Εθνική και αγωνίζεται στη δεύτερο κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του Σάο Πάολο. Η χθεσινή ήττα αφήνει το σύλλογο στη 12η θέση της κατάταξης, σε σύνολο 16 ομάδων, με μόνο τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ