ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το σόου… μόλις άρχισε (pics)

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το σόου… μόλις άρχισε (pics)
Το εντυπωσιακό άθλημα του σνόουμπορντ έχει προσφέρει τις πιο ωραίες εικόνες μέχρι τώρα στην Νότια Κορέα ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/FAZRY ISMAIL

Η επίσημη τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, όμως, ήδη έχουν αρχίσει αγωνίσματα και επίσημες προπονήσεις.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, θα αρχίσουν επισήμως μετά την προγραμματισμένη για την Παρασκευή (9/2) τελετή έναρξης. Όπως, όμως, συνηθίζεται ήδη έχουν αρχίσει κάποια αγωνίσματα και παράλληλα επίσημες προπονήσεις στα Ολυμπιακά Στάδια για τους αθλητές.

Την… κορδέλα των αγωνισμάτων έκοψε το κέρλινγκ, το οποίο έχει αρχίσει από την Πέμπτη με τους πρώτους αγώνες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί με νίκες για ΗΠΑ, Νορβηγία, Κορέα και Ελβετία. Παράλληλα, όμως, με το πρώτο αγώνισμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έχουν ξεκινήσει και οι επίσημες προπονήσεις άλλων αθλημάτων που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τις πιο εντυπωσιακές εικόνες για την ώρα, έχει χαρίσει το σνόουμπορντ. Τόσο με τα απίθανα άλματα που επιχειρούν οι αθλητές όσο και με κάποιες… πτώσεις. Ήδη στο Phoenix Snow Park, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσημα και τα άλματα των αθλητών, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έχουν κάνει τις πρώτες προπονήσεις χαρίζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ