All Star Game 2018: Ο καλύτερος αγώνας!
Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αγωνιστική αυλαία του «EKO All Star Game '18» με τους επίλεκτους αθλητές της ΟΣΕΚΑ να κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».
Η αναμέτρηση αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ντέρμπι, στο δεύτερο ο Πελασγός έφτασε στην επικράτηση επί του Πέλοπα με 50-43. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Μακρής του νικητή Πελασγού, αθλητής του ΠΑΣΚΑ.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Γαλάνης): Ακουμιανάκης, Στυλιανάκης, Μυρωνάκης, Γκοτζαράι, Ράσσα, Τσίνταρης, Κοντογιάννης, Φιλίππου, Σγαρδέλης, Μακρής, Ντομτζιόνι, Χριστοδούλου.
ΠΕΛΟΠΑΣ (Ζώτος): Αδαμόπουλος, Χαλδαίος, Παπαδόπουλος, Σταμάτης, Διμπιτούζης, Κωνσταντινόπουλος, Κεφαλάς, Τατάνι, Τσαπανίδης, Βάσσης, Κότσαρης, Χαμάντι.
Νικητής ο Περικλής Τσαπανίδης
Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ακολούθησε ο διαγωνισμός τριπόντων. Ο Περικλής Τσαπανίδης του Άρη, αφού επικράτησε στο μπαράζ των προκριματικών, επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του Άγγελου Διμπιτούζη. Στα προκριματικά συμμετείχαν ακόμα οι: Ατνάν Χαμάντι, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Έρι Ράσσα.
Κατεδαφίστηκε το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή - Είχε πιάσει φωτιά μέσα στο καλοκαίρι
16:28
Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν να «διαβάζουν» τον πλανήτη
16:24
Εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις 16,8 εκατ. ευρώ σε πληγέντες κτηνοτρόφους
16:18
Πέθανε ο Ράτκο Μλάντιτς - Ο επονομαζόμενος «χασάπης της Βοσνίας» είχε καταδικαστεί για γενοκτονία
16:16