Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Πρώτο χρυσό για τη Νότια Κορέα
Το πρώτο χρυσό μετάλλιό της πανηγυρίζει η Νότια Κορέα στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τους οποίους διοργανώνει στην Πιονγκτσάνγκ.
«Δράστης» αυτής της επιτυχίας είναι ο Χιοτζούν Λιμ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον μεγάλο τελικό των 1.500 μέτρων του πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα στην "Gangneung Ice Arena" σε 2:10.485, επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ (σ.σ. το προηγούμενο είχε πετύχει ο Νοτιοκορεάτης Τζουνγκ-Σου Λι στους Χειμερινούς του Βανκούβερ το 2010 με 2:10.949).
Ο Λιμ άφησε στην δεύτερη θέση τον Ολλανδό -κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ- Σίνκιε Κνεγκτ (2:10.555), ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σέμεν Ελιστράτοφ (2:10.687), ως Ολυμπιακός Αθλητής από τη Ρωσία.
PHOTO 1 / 8
Photo 1/8
Πηγή: REUTERS/Lucy Nicholson
Photo 2/8
Πηγή: REUTERS/John Sibley
Photo 3/8
Πηγή: REUTERS/Lucy Nicholson
Photo 4/8
Πηγή: REUTERS/Damir Sagolj
Photo 5/8
Πηγή: REUTERS/Damir Sagolj
Photo 6/8
Πηγή: REUTERS/Damir Sagolj
Photo 7/8
Πηγή: REUTERS/Damir Sagolj
Photo 8/8
Πηγή: REUTERS/Lucy Nicholson
ΚΟΣΜΟΣ
«Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στη Μεσόγειο λέει η Μόσχα
17:30
ΕΛΛΑΔΑ
«Τρόμαξε» η Λάρισα από την πτήση αμερικανικού βομβαρδιστικού «B-2 Spirit» (pics & vid)
17:21
ΕΛΛΑΔΑ
Οι 10+10 απαντήσεις για την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους (vid)
17:12
ΕΛΛΑΔΑ
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη (vid)
17:04
CULTURE