ΣΠΟΡ

All Star Game 2018: Αποθέωση του μπάσκετ στην Πάτρα

All Star Game 2018: Αποθέωση του μπάσκετ στην Πάτρα
Ολοκληρώθηκε η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στην Πάτρα. Eurokinissi Sports

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το All Star Game στην Πάτρα με τους World Stars να κερδίζουν 144-137 τους Greek Stars αλλά τον Θανάση Αντετοκούνμπο να είναι ο MVP.

Ολοκληρώθηκε με πλούσιο θέαμα και γιορτινή ατμόσφαιρα το διήμερο του All Star Game 2018 στην Πάτρα. Οι φίλοι της αχαϊκής πρωτεύουσας αγκάλιασαν την εκδήλωση και τις δυο ημέρες, δίνοντας το «παρών» στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» και επευφημώντας τις προσπάθειες όλων των παικτών και των προπονητών που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή. Την Κυριακή το All Star Game κορυφώθηκε τόσο με τον αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους All Star όσο και με τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων αλλά και τις βραβεύσεις που έγιναν σε όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Οι World Stars ήταν αυτοί που επικράτησαν 144-137 των Greek Stars και αναδείχθηκαν νικητές, όμως, παρόλα αυτά ο πολυτιμότερος παίκτης του All Star Game αναδείχθηκε από την ομάδα των ηττημένων. Ο MVP, λοιπόν, ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο διεθνής φόργουορντ είχε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Από εκεί και πέρα, τον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ, ενώ τον διαγωνισμό τριπόντων ο Στέφαν Μούντι του Ρεθύμνου. Στο All Star Game έδωσαν το «παρών» όλοι οι φορείς του ελληνικού μπάσκετ, όπως και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Τη διασκέδαση των φιλάθλων ανέλαβαν ζογκλέρ, τραγουδιστές αλλά και δυο εντυπωσιακά γκρουπ από cheerleaders. Το ένα από αυτά, μάλιστα, ήρθε από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις και έκλεψε την… παράσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ