Έκλεψε την παράσταση η ΟΣΕΚΑ στο All Star Game 2018
Το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου, αλλά και των αστέρων του ελληνικού μπάσκετ, απέσπασαν οι αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), που συμμετείχαν στο All Star Game 2018, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα.
Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού άνοιξε με έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ των ομάδων Πελασγός και Πέλοπας της ΟΣΕΚΑ, επιβεβαιώνοντας ότι το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό άθλημα, που προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα.
Στον αγωνιστικό χώρο μπορεί επικράτησε ο Πελασγός, στις κερκίδες ωστόσο νίκησε ο θαυμασμός για όλους τους αθλητές της ΟΣΕΚΑ, οι οποίοι, με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους ΟΠΑΠ, κάθε φορά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Στις αθλητικές τους ικανότητες υποκλίθηκαν και οι αστέρες της παλιάς και νέας γενιάς μπάσκετ, οι οποίοι βρίσκονταν στο κλειστό «Δ. Κέφαλος» και συμμετείχαν στο All Star Game 2018.
Ικανοποίηση ΣΑΤΑ για τις αλλαγές στα κόμιστρα των ταξί: «Δικαίωση μιας επίμονης διεκδίκησης»
21:50
Πυρκαγιά σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο
21:50
Μητσοτάκης για έξτρα δημοσιονομικά μέτρα: Έχουμε εφεδρείες και αυτό ήταν η απάντηση στο δώσ' τα όλα
21:40
Αύξησε τα επιτόκια η Fed στο 3,75-4% - Προβλέπεται και δεύτερη έως τα τέλη του έτους
21:35