Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα εντυπωσιακά Aerials στο ελεύθερο σκι (pics)
Η Χάνα Χούσκοβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Aerials του ελεύθερου σκι, ενός από τα πιο εντυπωσιακά αγωνίσματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ.
Η αθλήτρια από τη Λευκορωσία συγκέντρωσε 96.14 βαθμούς στο τρίτο και τελευταίο μέρος του τελικού και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Κινέζα Σιν Ζανγκ (95.52). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε άλλη μια Κινέζα, η Φανγιού Κονγκ, η οποία βαθμολογήθηκε με 70.14, την ώρα που η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος στο Σότσι, η Άλα Τσούπερ από τη Λευκορωσία, περιορίστηκε στην τέταρτη θέση με 59.94 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρυσό της Χούσκοβα είναι το πρώτο μετάλλιο για τη Λευκορωσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Το δίλημμα του Τραμπ για το Ιράν: Παραχωρήσεις για να ανοίξει το Ορμούζ ή συνέχιση του πολέμου
23:50
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης προς την Καλαμαριά
23:41
Τραμπ για Ιράν: «Πιστεύω ότι ο πόλεμος θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Τι είπε για το Ορμούζ
23:33
Μπρούνερ: «Ευάλωτη η ΕΕ αν οι συνοριακοί έλεγχοι εξαρτώνται από την καλή θέληση γειτονικής χώρας»
23:32