ΣΠΟΡ

Προβλήματα με το νόμο έχει ο Κόνορ Μακγκρέγκορ: Επιτέθηκε σε λεωφορείο που μετέφερε αθλητές

Προβλήματα με το νόμο έχει ο Κόνορ Μακγκρέγκορ: Επιτέθηκε σε λεωφορείο που μετέφερε αθλητές
REUTERS/Steve Marcus

Ο αθλητής του UFC, Κόνορ Μακγκρέγκορ, παραδόθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, ύστερα από καταγγελίες εναντίον του για επίθεση. Η αστυνομία αναζητούσε τον Ιρλανδό ώστε να δώσει κατάθεση σχετικά με περαστικό που σημειώθηκε την Πέμπτη στο Μπρούκλιν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιρλανδός επιτέθηκε σε λεωφορείο, όπου επέβαιναν αθλητές, οι οποίοι μετέβαιναν στους αγώνες τους.

Σύμφωνα με το CNNi, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αθλητές, που κόπηκαν από τα τζάμια του λεωφορείου που έσπασαν.

«Αυτό είναι ότι πιο απαίσιο έχει συμβεί στην ιστορία της εταιρίας», είπε η διευθύντρια του UFC στην ιστοσελίδα MMAjunkie.

«Είναι μία πολύ κακή κίνηση για την καριέρα του», συμπλήρωσε.

Η ίδια σημείωσε πως ο Μακγκρέγκορ είχε «κάποια κόντρα» με έναν από τους αθλητές, τον Khabib Nurmagomedov, ο οποίος επέβαινε στο λεωφορείο.

«Ο οργανισμός θεωρεί το σημερινό περιστατικό εντελώς απαράδεκτο και αυτή την ώρα επεξεργάζεται τις κυρώσεις που θα ακολουθήσουν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του UFC.

Ο τελευταίος αγώνας που συμμετείχε ο Κόνορ Μακγκρέγκορ ήταν πριν από οκτώ μήνες έναντι του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, στον οποίο ο Ιρλανδός έχασε, αλλά κέρδισε το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με πληροφορίες από: UFC star Conor McGregor turns himself in after alleged bus attack, by Steve Almasy and Dianne Gallagher, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ