ΣΠΟΡ

Αποκλειστική συνέντευξη του Γάλλου επιθετικού στο TF1 για το «σκάνδαλο Βαλμπουενά»

Αποκλειστική συνέντευξη του Γάλλου επιθετικού στο TF1 για το «σκάνδαλο Βαλμπουενά»
Reuters / Charles Platiau

Την δική του εκδοχή για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά δίνει ο Καρίμ Μπενζεμά, με αποκλειστική συνέντευξή του στο γαλλικό κρατικό κανάλι.

Ο Μπενζεμά υπερασπίστηκε τον εαυτό του και υποστήριξε, ότι δεν έχει καμμία σχέση με όσα του αποδίδουν τα ΜΜΕ. «Δεν παίζω με τις κάμερες, ούτε κάποιο παιχνίδι. Ελπίζω ότι όλα θα τελειώσουν καλά για τον Ματιέ, εμένα, τον φίλο μου (εννοεί τον Καρίμ Ζενατί, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα των εκβιαστών). Να επιστρέψουμε στην εθνική και να κερδίσουμε το EURO».

Επιτέθηκε στα Μέσα που τον έχουν στοχοποιήσει και δήλωσε άγνοια για όσα του προσάπτουν. «Ήθελα κι εγώ να μιλήσω για όλη αυτή την ανελέητη κριτική που δέχομαι από τα ΜΜΕ. Με κατηγορούν και με σύρουν στη λάσπη λες και είμαι εγκληματίας. Δεν εκβίασα κανέναν και με τρελαίνει να ακούγονται τέτοια πράγματα. Ευτυχώς τα έχω πάει καλά στην καριέρα μου και δεν έχω ανάγκη χρήματα. Δεν ξέρω καν γιατί με συνέλαβαν και μου φέρθηκαν σαν να είμαι εγκληματίας, προτού καν με ακούσουν».

Επέμεινε στην θεωρία ότι ο Βαλμπουενά έχει παρασυρθεί και ότι εκείνος απλά μεσολάβησε να τον φέρει σε επαφή με τον Ζενατί, ώστε να βρει λύση. Για το μόνο που μετάνιωσε δημόσια ήταν για τα κοροϊδευτικά σχόλια, που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, σε συνομιλία του με τον «μεσάζοντα»: «ζητώ συγγνώμη από εκείνον και την οικογένειά του. Κάναμε πλάκα. Δεν αποκαλούμαστε, άλλωστε μεταξύ μας αγαπητέ».

Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βάλς, τόνισε ότι ο Μπενζεμά δεν έχει θέση στην Εθνική ομάδα και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάν, να συμπεριλάβει τελικά και τους δύο παίκτες στην αποστολή για τα τελικά του EURO, ενώ θα συνεχίζεται μάλιστα και η έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ